Foto: Film Bros, Pexels.com

Foto: Marcel Krijgsman Photography

Foto: Marcel Krijgsman Photography

Schreenshot: TechTeach

Foto: Pxabay, Pexels.com

Telefoon:

06 19 84 27 37

E-mail:

inge@techteach.eu

Aanbod

Iedereen kijkt graag naar animatiefilmpjes, maar het is minstens zo leuk om ze zelf te maken. Stop Motion is een filmpje gemaakt van foto’s die je snel achter elkaar afspeelt. In deze stopmotionworkshop leer je hoe je zelf een animatie kunt maken.

Stop Motion
Green Screen
3D printen

Ga op de foto met jouw held, of op je favoriete vakantiebestemming.  Misschien wil je wel door de ruimte zweven? Tijdens deze workshop leer je wat je allemaal met een green screen kunt doen.

Wil je weleens zien hoe een 3D printer werkt? En hoe je nou eigenlijk zo'n ontwerp maakt? Dan is deze workshop helemaal voor jou! We gaan aan de slag met het maken van een eigen naambordje. Als je wil, kan je deze zelfs 3D geprint opgestuurd krijgen.

Stop Motion

Green Screen

3D printen

Foto: TechTeach

Foto: Libraries Team, flickr

En nog veel meer!

Micro:bit

Er zijn nog veel andere dingen mogelijk! Neem gerust contact op voor meer informatie.

LEGO robots
Micro:bit

Een Micro:bit is een chip waar je ontzettend veel mee kan! Zoals kleine games, animaties en verhalen maken. Met uitbreidingen kan je er nog veel meer mee! Zoals weerstations programmeren, robots bouwen en besturen, je planten water geven. Het kan zo gek niet, of de Micro:bit kan het.

Kom naar deze workshop om kennis te maken met deze chip en misschien kan je hem wel wat leren!

Bibberbots

Programmeren

Autodraw

Een bibberbot? Wat is dat nou weer? Heel simpel! Een robot die je zelf bouwt en hij bibbert! Cool toch? Kom maar kijken wat het precies is.

Als je zelf een game wil bedenken en maken, dan is deze workshop wat voor jou! Scratch is een heel handig programma om dit mee te leren. Binnen mum van tijd heb je een leuk spelletje gemaakt. Leer de basis en ga thuis verder met je project!

Bibberbots
Programmeren
Autodraw

Zou jij ook wel eens een super coole tekening willen maken, maar vind je dat nog best lastig? Met het programma AutoDraw is dat een fluitje van een cent! Autodraw werkt met Artificiële Intelligentie (A.I.) en raadt dus wat jij eigenlijk wil tekenen. Makkelijk toch? Of zou het programma niet altijd kunnen raden wat jij bedoelt?