Interview door Omroep Berg en Dal tijdens een DigiPlayground bij Bibliotheek Groesbeek.

16/12/2019

Voor de speciale junior editie van Night at the Library in februari 2019 heb ik samen met Bibliotheek Gelderland Zuid en de leerlingen van de IMC Weekendschool Nijmegen dit promotiefilmpje gemaakt.

Nu ook op Etsy!

25/03/2020 Kijk ook eens rond in mijn Etsy winkeltje! Door de coronacrisis zijn mijn opdrachten geannuleerd en heb ik mijn 3D printer aan het werk gezet om leuke sleutelhangers en oorbellen te maken.

Bijvoorbeeld deze grappige wc papier sleutelhangers, maar ook mokken, boekjes (waar je je eigen tekst op kan laten zetten) en nog veel meer. Ik breid het assortiment steeds verder uit, dus neem eens een kijkje!

 

Aanvulling 04/06/2020: sinds vandaag heb ik ook een kleine lasergraveermachine, dus hou Etsy in de gaten voor leuke nieuwe artikelen!

Telefoon:

06 19 84 27 37

E-mail:

inge@techteach.eu

28/04/2020 Met enorme trots presenteer ik het nieuwe TechTeach logo. Ik liep al heel lang met het idee rond om mijn robotje in mijn logo te verwerken, maar het kwam er steeds niet van door tijdgebrek. De afgelopen dagen ben ik er uitgebreid voor gaan zitten en ik ben heel blij met het resultaat. Ik heb meteen een logo voor TechTeachShop gemaakt, want ook al hoort die inmiddels helemaal bij TechTeach, toch staat het er ook een beetje los van.

 

Helaas maakt mijn provider van alle afbeeldingen een onscherpe boel, dus het ziet er hier helaas niet zo mooi uit als ik zou willen.

Nieuw logo!

En nog even ter vergelijking en compleet nostaligsche redenen, het oude logo:

06/07/2020 Een tijdje terug ben ik geïnterviewd door TechGirl. Het was een leuk gesprek en ik ben blij met het eindresultaat.

Je kan het interview hier lezen. Veel plezier!

Eind juli is de TechGirl van de maand verkiezing, dus tegen die tijd komt er uiteraard nog een oproep om op me te stemmen.

Interview!

03/08/2020 Tegen mijn verwachtingen in ben ik uitgeroepen tot TechGirl van de maand juli! Ik ben er ontzettend blij mee!
Mijn interview over TechTeach en hoe het is om als vrouw in de techniek te werken kan je hier lezen.

Iedereen die op me gestemd heeft: ontzettend bedankt!

TechGirl juli 2020!

Start nieuwe workshopseizoen

We hebben er lang op moeten wachten, maar dinsdag 8 september begint dan toch echt het nieuwe workshopsseizoen! Hopelijk heb jij er net zoveel zin in als ik!

De aftrap is in Bibliotheek Groesbeek. We gaan een VR wereld bouwen. Kom je ook?

Je kan je aanmelden via groesbeek@obgz.nl

Voor meer informatie kijk op: https://www.obgz.nl/agenda/digiplayground-8sept.html

08/08/2020 Omroep Berg en Dal was aanwezig bij de workshop VR in Bibliotheek Groesbeek.