16/12/2019

Interview door Omroep Berg en Dal tijdens een DigiPlayground bij Bibliotheek Groesbeek.

Voor de speciale junior editie van Night at the Library in februari 2019 heb ik samen met Bibliotheek Gelderland Zuid en de leerlingen van de IMC Weekendschool Nijmegen dit promotiefilmpje gemaakt.

Nu ook op Etsy!

25/03/2020

Kijk ook eens rond in mijn Etsy winkeltje! Door de coronacrisis zijn mijn opdrachten geannuleerd en heb ik mijn 3D printer aan het werk gezet om leuke sleutelhangers en oorbellen te maken.

Bijvoorbeeld deze grappige wc papier sleutelhangers, maar ook mokken, boekjes (waar je je eigen tekst op kan laten zetten) en nog veel meer. Ik breid het assortiment steeds verder uit, dus neem eens een kijkje!

 

Aanvulling 04/06/2020: sinds vandaag heb ik ook een kleine lasergraveermachine, dus hou Etsy in de gaten voor leuke nieuwe artikelen!

Telefoon:

06 19 84 27 37

E-mail:

inge@techteach.eu

28/04/2020

Met enorme trots presenteer ik het nieuwe TechTeach logo. Ik liep al heel lang met het idee rond om mijn robotje in mijn logo te verwerken, maar het kwam er steeds niet van door tijdgebrek. De afgelopen dagen ben ik er uitgebreid voor gaan zitten en ik ben heel blij met het resultaat. Ik heb meteen een logo voor TechTeachShop gemaakt, want ook al hoort die inmiddels helemaal bij TechTeach, toch staat het er ook een beetje los van.

 

Helaas maakt mijn provider van alle afbeeldingen een onscherpe boel, dus het ziet er hier helaas niet zo mooi uit als ik zou willen.

Nieuw logo!

En nog even ter vergelijking en compleet nostaligsche redenen, het oude logo:

06/07/2020

Een tijdje terug ben ik geïnterviewd door TechGirl. Het was een leuk gesprek en ik ben blij met het eindresultaat.

Je kan het interview hier lezen. Veel plezier!

Eind juli is de TechGirl van de maand verkiezing, dus tegen die tijd komt er uiteraard nog een oproep om op me te stemmen.

Interview!

TechGirl juli 2020!

03/08/2020

Tegen mijn verwachtingen in ben ik uitgeroepen tot TechGirl van de maand juli! Ik ben er ontzettend blij mee!
Mijn interview over TechTeach en hoe het is om als vrouw in de techniek te werken kan je hier lezen.

Iedereen die op me gestemd heeft: ontzettend bedankt!

Start nieuwe workshopseizoen

We hebben er lang op moeten wachten, maar dinsdag 8 september begint dan toch echt het nieuwe workshopsseizoen! Hopelijk heb jij er net zoveel zin in als ik!

De aftrap is in Bibliotheek Groesbeek. We gaan een VR wereld bouwen. Kom je ook?

Je kan je aanmelden via groesbeek@obgz.nl

Voor meer informatie kijk op: https://www.obgz.nl/agenda/digiplayground-8sept.html

08/08/2020

Omroep Berg en Dal was aanwezig bij de workshop VR in Bibliotheek Groesbeek.

Update

01/09/2021

Zoals niemand ontgaan zal zijn brak in 2020 de coronacrisis uit en kon ik geen workshops meer geven door de lockdowns en maatregelen. De onzekerheid van het ZZP-bestaan begon steeds meer aan me te knagen en ik merkte dat ik behoefte had aan stabiliteit.
Ik vond het tegelijk ook te pijnlijk om mijn droom op te geven. Workshops geven op het gebied van techniek is waar ik gelukkig van word.

Zoals dit soort dingen gelukkig soms gaan kwam ik een fantastische vacature tegen die precies was wat ik zocht en ik was ook nog eens wat zij zochten. Sinds kort ben ik FabLabcoach bij de bibliotheek in Veenendaal. Hier kan ik heerlijk mijn creatieve ei kwijt en mensen blij maken door te laten zien dat techniek leuk en vooral niet eng is.

 

Door deze baan is het workshops geven met TechTeach gestopt, maar ik blijf actief bezig met Etsy en het thuis maken van dingen. Custom bestellingen zijn nog steeds mogelijk, dus als je een eigen ontwerp hebt dat je graag geprint wil zien, neem zeker contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Under construction: shop

06/05/2022

Door wijzigingen in het beleid en de kosten biedt mijn oude webshophost me helaas niet meer een gemakkelijk verkoopplatform voor een lage prijs, waardoor het leuk was voor een hobbymatige verkoper als ik. Daarom ben ik bezig om een kleine bestelpagina op mijn eigen website in elkaar te zetten. Dit zal best even duren en ik weet niet of ik het werkend ga krijgen. Ik ben immers alles behalve een websitebouwer.

De mensen die mijn spullen willen kopen sturen me meestal een mail (wat ook nog steeds kan). Maar voor nieuwe klanten is het misschien wel handig om zo te zien wat ik allemaal aanbied.

Dus, hopelijk, ergens in de toekomst is er een shoppagina op mijn website te vinden.

Foto: Marcel Krijgsman Photography