Over TechTeach

TechTeach is eigenlijk al begonnen in 2008. Ik kreeg, naast mijn baan als inlichtingenmedewerker, de kans om regelmatig workshops te geven over bijvoorbeeld eReaders, tablets en Social Media. Ik merkte al heel gauw dat dit was waar ik warm voor liep.


Het idee om een bedrijf te beginnen in het geven van cursussen en workshops op het gebied van nieuwe media werd dus ook steeds concreter. In 2013 ben ik echt gestart met TechTeach.

 

Na een tijdje kreeg ik bij de OBGZ de kans om DigiPlaygrounds te verzorgen. Dit waren onder andere workshops Scratch, VR en met de bibliotheekrobots. Ook begeleidde ik ouderen bij een computercursus.

Een paar maanden later kreeg ik de kans een programmamaker bij de bibliotheek tijdelijk te vervangen en raakte TechTeach een beetje op de achtergrond. Toch bleef ik altijd wel bezig met alle leuke digitale toepassingen die de bibliotheek te bieden heeft. Zoals die dingen soms gaan duurde die programmamakervervanging bijna twee jaar, maar halverwege 2019 zat het er toch echt op.


Ik ben inmiddels actief bij Rijnbrink als Mediacoach op onder andere de WoWi-Bus en bij de OBGZ blijf ik ook nog altijd met veel plezier mijn workshops geven.

 

TechTeach is actiever dan ooit!
 

Wil je zelf ook een leuke workshop in je bibliotheek, op school of misschien wel op je verjaardagsfeestje? Kijk gauw bij aanbod voor de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op!

 

Ik heb sinds kort een 3D printer in bezit waar ik allerlei leuke dingen mee maak. Deze verkoop ik ook in mijn Etsy winkeltje.

Telefoon:

06 19 84 27 37

E-mail:

inge@techteach.eu